Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505 in /home/plandhr/2018.pland.hr/admin/inc/config.php on line 495
PlanD

ZA KORISNIKE / ZA LJUDE

međunarodni
festival dizajna
27.–30.9.2018.
TMNT, HALA V

TRAŽIMO VOLONTERE!

Ako imate slobodnog vremena koje želite iskoristiti produktivno, kreativno i zabavno, pridružite se organizacijskom timu Plana D!

Ovogodišnji Plan D Festival održat će se od 27. do 30. rujna u HALA V. galerijskom prostoru iza Tehničkog muzeja Nikola Tesla u Zagrebu. Kako bismo program koji smo osmislili mogli i izvesti kako planiramo, trebat će nam i vaša pomoć i dobra volja!

Program volontiranja na festivalu kroz rad u raznim aktivnostima, pruža priliku mladim ljudima za stjecanje praktičnog znanja i iskustva, kao i upoznavanje s funkcioniranjem jednog značajnog međunarodnog festivala. Volonteri PLANA D će, u suradnji s voditeljima, biti zaduženi za postav izložbi, organizaciju i pripremu predavanja, rad na info pultu, dočekivanje gostiju festivala i čuvanju eksponata.

Prijave se šalju isključivo mailom na luka@pland.hr, s napomenom u nazivu maila „PLAN D volonter“.

Molimo vas da u tijelu maila navedete sljedeće podatke i odgovorite na pitanja:

Ime i prezime:
Datum rođenja:
Broj telefona:
Student:  da / ne   
Zaposlen:  da / ne
Vozačka dozvola:  da / ne
Bicikl:  da / ne
Jeste li već ranije volontirali na Danu D ili Planu D?  da / ne
 
Prijave traju do 24.09.2018., a odabrani kandidati i kandidatkinje bit će obaviješteni o točnom vremenu i lokaciji prvog sastanka putem e-maila već 25.09.2018. jer volontiranje započinje 26.09.2018.

datum objave
19/09/2018